Center for Kræft & Sundhed København
Nyhedsbrev fra Center for Kræft og Sundhed København, september 2016

Indhold


Kulturnat

Center for Kræft og Sundhed København (CKSK) deltager i Kulturnatten fredag den 14. oktober 2016.
På Kulturnatten kan alle med et Kulturpas få en rundvisning i den spændende bygning og høre foredrag om helende arkitektur. Der vil være mulighed for hygge og levende musik i gårdhave eller café.
Bygningen er designet efter inspiration fra evidensbaseret viden om helende arkitektur. CKSK blev indviet i 2011 og har siden dannet rammen om rehabilitering af borgere med kræft samt rådgivning til patienter, pårørende og efterladte.


Åbent hus i centret til Knæk Cancer

I uge 43 løber Kræftens Bekæmpelses store Knæk Cancer-program af stablen. I den anledning afholder CKSK åbent hus torsdag den 27.oktober 2016 kl. 14-19.

Der er mange spændende temaer på programmet.

Kl. 14-16 får vi besøg af Chris MacDonald, som sætter fokus på motivation og træning: Hvordan finder man trivsel, drivkraft og motivation til at træne under og efter alvorlig kræftsygdom?

Herefter er der en times pause med kaffe og kage.

Kl. 17-18 kommer psykolog og professor Bobby Zachariae og holder foredrag med temaet: Hvordan lever man med livstruende sygdom og angsten for tilbagefald?

Efter foredraget vil der blive serveret et let måltid mad, og der vil være mulighed for at spørge til husets aktiviteter.
Herudover vil vi lancere en ny hjemmeside for kvinder opereret for brystkræft.

Du bestemmer selv, om du vil deltage i hele dette gratis arrangement eller kun dele af det. Tilmelding er ikke nødvendig.

Vi glæder os til at byde alle interesserede velkommen.


Temadag for kliniske diætister

CKSK afholder torsdag den 10. november 2016 kl. 8.30-16.00 temadag for kliniske diætister, der arbejder med kommunal rehabilitering af borgere med kræft.

Programmet tager udgangspunkt i daglig praksis i kommuner med de udfordringer og problemfelter, der kan opstå i kost- og diætvejledning ved kræftsygdom.

Der vil være oplæg ved Anja Olsen, der er seniorforsker i Kræftens Bekæmpelse samt de kliniske diætister, der er ansat i CKSK.

Læs mere her


Center for Kræft og Sundhed København udsender nyhedsbreve 3-4 gange om året.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte nyhedsbrevredaktør Vibeke Sode på vs@kraeftcenter-kbh.dk

afmeld kraeftcenter-kbh.dk