Center for Kræft & Sundhed København
Center for Kræft & Sundhed København
Københavns Kommune
Nørre Allé 45
2200 København N
Tlf / 8220 5800
Københavns Kommune
Kræftrådgivningen i København er beliggende i centret
Tlf / 8220 5805
Kræftens Bekæmpelse

17.09.2018

Rehabilitering i naturen

CKSK har igen en gruppe borgere med i et friluftsforløb. Gruppen mødes 6 torsdage forskellige steder i Københavns omegn. Der bliver lavet mad over bål og arbejdet med mental og fysisk sundhed på forskellig vis. Der er både unge og ældre, mænd og kvinder og borgere med kort og lang uddannelse med i skoven. ”Det fine ved at bruge naturen som ramme for rehabilitering er, at det bliver så inkluderende. Og så er det i sig selv sundhedsfremmende at opholde sig i naturen – så vi slår to fluer med et smæk” siger fysioterapeut Jonas Ravn, der er ansvarlig for forløbet sammen med en anden af centrets fysioterapeuter og en diætist.

Tilbage til nyhedsoversigt